Handleliste for sommeren

Candle in a glass

Å bruke sesongens grønnsaker er flott hvis du vil gi rettene et ekstra preg av friskhet, og det finnes mange lekre alternativer å velge mellom. Ta en titt på vår liste over de beste og smarteste grønnsakene du bør skrive på sommerens handleliste:

• Rødbeter (juni–desember)
• Aubergine (juni–oktober)
• Reddiker (april–oktober)
• Sjøasparges (juli–august)
• Paprika (juli–desember)
• Agurk (mai–oktober)
• Squash (juni–oktober)

Sommerhandelen trenger ikke å stoppe der, med massevis av frisk frukt som er tilgjengelig hele sommeren. Vær på utkikk etter:

• Aprikoser (juli–august)
• Blåbær (juli–august)
• Moreller (juli–august)
• Stikkelsbær (juli-august)
• Kiwi (januar–juli)
• Fersken (juli–september)
• Jordbær (juli–august)
• Rabarbra (april–september)
• Bringebær (juli–september)

Bruk disse fantastiske ingrediensene på sommerens menyer – de er perfekte for å gi rettene ekstra farge og friskhet.