Om Oss

  

Når det gjelder oppvask og alt det som følger med, arbeider vi løpende med å gi deg fantastiske resultater.

Vi er det ledende oppvaskmerket globalt og har vært i front av utviklingen Innen automatisk oppvask i over 60 år.

Vår linje av Finish-produkter er anbefalt av flere merker enn noen annen merkevare innen oppvask. Men vi er langt fra ferdige.

Videre vil vi fortsette med å forbedre våre produkter for å levere deg og familien din den reneste og mest skinnende oppvasken i årene som kommer.

BoschSiemensSamsung

NachtmannSpiegelauRiedelVilleroy

Finish er nå verdens største merkevare innen automatisk maskinoppvask

Vår historie

Finish er en global markedsleder og har en lang historie med nyvinninger

Finish ble opprettet av det amerikanske selskapet Economics Laboratory i 1953, og J.A. Benckiser kjøpte forbrukeravdelingen av Eco-lab i 1987.

Tidlig på 1950-tallet oppstod det en rekke utfordringer ved den gryende bruken av servise i formstøpt plast. Kaffeflekker og andre flekker som skyldtes langsom tørking, ble utbredt og det var behov for et nytt produkt som kunne løse dette problemet. Eco-lab, som hadde innsikt i behovene i melkeproduktindustrien, kom med to produkter som skulle bli hovedaktører innenfor oppvask i hjemmet: Electrasol og et nytt kvalitetsprodukt – Finish.

Finish er nå verdens største merkevare innen automatisk maskinoppvask

Vi har også en lang historie med nyvinninger i bransjen – fra det første biologiske pulveret i 1969 via den første todelte tabletten i 1995 til den nå berømte Powerball fra 1999 og den første trelags kapselen i det 21. århundret.

Merket selges i dag i mer enn 40 land over hele verden

Viktige markeder inkluderer USA, Canada, Storbritannia, Italia og Tyskland, med en stadig større tilstedeværelse i utviklingslandene samt i Midtøsten, Sør-Afrika og Japan.