Fotolek

Finish festplanlegging – Fotolek

Orange smile game

Legg et engangskamera på bordet under middagsselskapet, det er en fin måte å få gjestene i god stemning på. Gi gjestene utfordringen å ta følgende ti morsomme bilder:

  1. Skje på nesetippen – Balanser en skje på nesen i 10 sekunder og få noen til å fotografere denne imponerende prestasjonen.

  2. Appelsinsmil – Vær kreativ med 5 om dagen og ta bilde av en person som smiler med et appelsinskall i munnen.

  3. Hvalross med spisepinner – Perfekt hvis nudler står på menyen. Til dette bildet trenger du bare to spisepinner og et teit smil.

  4. Kjedeskål – Flett armer med en gjest og server hverandre drinker samtidig. Denne romantiske posituren passer perfekt for par.

  5. Origami – Bruk fantasien til å lage sammen improvisert origamifigurer og fotografere resultatene.

  6. Speilhuset – Forsøk å ta et bilde gjennom et glitrende klart glass for å skape en spennende visuell effekt. Farget glass og glass med struktur fungerer veldig bra.

  7. Klassiske kaninører – Dette gjøres best i det skjulte. Poser sammen med en gjest og lag kaninører på ham/henne ved hjelp av to fingre.

  8. Fotobombing – Dette har blitt et populært fenomen over hele verden og fungerer like bra i et middagsselskap. Lag en vellykket fotobombing under middagen ved å opptre sprø i bakgrunnen når noen tar et bilde.

  9. Lek med perspektiv – Ha det gøy med perspektiv og forsøk å ta et morsomt bilde ved å eksperimentere med størrelsen på objekter i forgrunnen og bakgrunnen. Knips noen som sitter ved siden av en "gigantisk" saltbøsse, f.eks. ved å plassere saltbøssen tett på kameralinsen, mens en person sitter i bakgrunnen.

  10. Filmpositur – Vis at du kan alt om film ved å gjenskape en ikonisk filmpositur, f.eks. Robert De Niro i Taxi Driver eller den klassiske posituren til trioen i Charlie’s Angels.