Tips til barneselskap

Barneselskap kan være like morsomt for foreldre som for barna. Det er få ting som er mer givende enn å se barna og deres venner ha det gøy, og vite at det var du som til la til rette for det. Denne følelsen kan noen ganger overskygges av alt som må ryddes, for ikke å glemme den oppvasken det genererer!  Med de riktige verktøyene er dette likevel ikke noe å bekymre seg for. Finish All in 1 er spesielt utviklet for å takle den oppvasken som et barneselskap genererer. Ved å bruke det beste oppvaskmiddelet, kan du enkelt skrape av rester og sette inn i oppvaskmaskinen. Finish sine vaskemidler sørger for at oppvasken kommer ren og skinnende ut av maskinen etter første vask. Dette gir deg mer tid til å bruke på det som virkelig er viktig – å sikre at dine små får en uforglemmelig fest. Her er noen tips og ideer som kan være en god start:

Pynting

Det kan være lurt å bestemme tema tidlig, enten du gjør det sammen med barnet, eller gjør det til en overraskelse for bursdagsbarnet på selve dagen. Hvis dette virker litt krevende, er det lurt å kombinere temaer. Hvis du for eksempel planlegger en fest basert på en spesifikk tegneseriefigur, kan du kombinere det med cowboytema. Da kan du være mindre spesifikk med tanke på hva slags dekorasjoner og rekvisitter du må finne. Samtidig sikrer du at barnet ditt ikke ender opp med samme tema som de andre i klassen. Husk at du ikke trenger å investere mye penger i dekorasjoner; det kan være vel så fint å lage dekorasjoner selv. Da er også sjansen stor for at det gir festen et unikt preg.

Aktiviteter

Det er lurt å planlegge leker og aktiviteter i forkant av selve festen, og ha noen ekstra ideer i bakhånd. Fiskedam, sett hale på grisen og lignende kan virke litt utdatert for deg, men det kan samtidig godt hende at barna digger det. Det er ikke uten grunn at disse lekene fortsatt er populære.

Mat

Det viktigste å huske på når du skal lage mat til barneselskapet, er å unngå å overdrive. Det er fristende å stappe barna fulle av mat, men dette kan noen ganger ha en distraherende effekt fra det sosiale, som tross alt er årsaken til at de kom. Mange velger å servere pølser, men det finnes flere alternativer som de fleste barn liker – som taco og pizza.

Forhåpentligvis er dette nok til å komme i gang med planleggingen av barneselskapet. Takket være Finish kan du dessuten slippe å bekymre deg for oppvasken. Vi håper at både du og barnet ditt får en fantastisk feiring!