Fordelene med Maskinrens

Dishwasher -cleaner

Oppvaskmaskinen din er selvfølgelig et rengjøringsapparat, men hva skjer når selve maskinen blir skitten? 
I  oppvaskmaskiner som brukes regelmessig kan det bli en oppsamling av ekkelt fett og matrester, som igjen går utover tallerkener og glass.  For å sikre at oppvaskmaskinen er ren, er det lurt å huske på følgende:

Bli kjent med oppvaskmaskinen din

For det første er det viktig å bli kjent med hvordan oppvaskmaskinen din fungerer, og hvordan den renses. Alle oppvaskmaskiner er ulike, så det kan være lurt å lese bruksanvisningen for å finne ut hvordan du rengjør filteret. Finish Maskinrens kan brukes til alle oppvaskmaskiner for å fjerne oppsamling av smuss, fett og kalk, og er veldig enkel å bruke. Bare fjern klistremerket fra toppen av beholderen og plasser flasken opp-ned i rommet der rensemiddelet skal være. Sett deretter vasken på høy temperatur, som du normalt ville ha gjort (bare sørg for at maskinen er tom for oppvask og andre vaskemidler). Finish Maskinrens angriper og bryter ned de lagene med fett og mineraler som ofte samler seg i vanskelig tilgjengelige deler av oppvaskmaskinen, og sikrer at den yter maksimalt.

Ta vare på oppvaskmaskinen din

Hvis oppvaskmaskinen din ikke er ren, hvordan kan du da regne med at den rengjør oppvasken din? Hvis du ikke gir maskinen den pleien den trenger, tar det ikke lang tid før spylearmene og dysene tettes med rester, fett og smuss. Dette vil redusere effektiviteten, men også gjøre at tidligere bortvaskede rester kan feste seg på bestikk og servise. Vi anbefaler å vaske oppvaskmaskinen omtrent én gang i måneden, for å sikre at oppvasken blir så ren og hygienisk som mulig.

Spar tid

Hele poenget med å ha en oppvaskmaskin er at du skal spare tid. Ved å investere noen få minutter i å holde den ren, vil du se tydelige resultater. Oppvaskmaskinen er til for deg, ikke omvendt.