Hvordan vaske oppvaskmaskinen?

5

Har du noen gang tenkt over hvor mange tallerkener, glass og bestikk oppvaskmaskinen din faktisk rengjør gjennom et helt år? Tre måltider hver eneste dag for en hel familie året rundt – i tillegg til en rekke fester og familiesammenkomster - utgjør mye oppvask. Den jobben oppvaskmaskinen din gjør er derfor veldig imponerende! En gjennomsnittlig oppvaskmaskin i en gjennomsnittlig familie rengjør over 8 000 skitne gjenstander i løpet av et år. Men har du noen gang tenkt over hvordan man rengjør rengjøreren? Det kan hende du har det, men hvis du ikke har det, håper vi at du innser viktigheten av en god rengjøring av oppvaskmaskinen din etter å ha lest dette.

Hva?

Det er faktisk veldig viktig å holde oppvaskmaskinen din ren slik at den kan jobbe mer effektivt. Det kan fort bygge seg opp fett og kalk i gjemte, men vitale deler av oppvaskmaskinen, i tillegg til at matrester kan ende opp i maskinens spylearm. Hvordan skal man få bort dette? Maskinrens tar denne jobben, renser maskinen din og etterlater den skinnende – akkurat som oppvaskmiddelet gjør med glassene dine. Dette er en fantastisk måte å holde oppvaskmaskinen din ren på med lite oppstyr.

Hvorfor?

Du har kanskje sett matbiter liggende i bunnen av oppvaskmaskinen, eller ost som henger ned fra spylearmene. I tillegg kan matbiter og fett/olje sette seg i rørene. Kalkbelegg er kanskje et enda større problem og kan føre til problemer både i oppvaskmaskinens deler, og i tillegg ødelegge ellers skinnende glass, tallerkener og bestikk. Dette må derfor vaskes bort!

Hvordan?

Med Finish maskinrens, selvfølgelig. Finish maskinrens fjerner olje og kalkbelegg og etterlater maskinen ren og velduftende! Og en renere oppvaskmaskin betyr renere tallerkener, glass og bestikk også. Alt du trenger å gjøre er å fjerne klistremerket fra toppen av flasken, plassere den opp-ned i en trygg posisjon, og sette oppvaskmaskinen på et vaskeprogram med høy temperatur.

Elsk oppvaskmaskinen din. Gi den Finish.