Derfor kan glansemiddel gjøre oppvasken mer effektiv

5

Oppvaskmaskinen burde være en av de enkleste husholdningsapparatene du har. Men noen ganger setter vannet i maskinen flekker på glass og servise. Dette har ingenting med vaskemaskinens ytelse å gjøre, men er en konsekvens av at vannet fordamper og etterlater seg rester. Dette er faktisk ting du ikke kan gjøre noe med – bortsett fra én ting: glansemiddel. Det er nemlig det eneste som hjelper.

 Glansemiddel

Når oppvasken din er mindre skinnende enn forventet, har det ingenting med dårlig vask å gjøre. Under skylling, spyler oppvaskmaskinen ut glansemiddel, som aktiveres for å beskytte tallerkenene, glassene og bestikket fra matrester. Det glansemiddelet gjør, er å skape en beskyttende hinne mellom maten og oppvasken din. Dette hindrer maten og mineralpartiklene fra å feste seg igjen - og vips, så er oppvasken din ren.

 Finish Glansemiddel bruker noe som heter tensider, som reduserer overflatespenningen mellom vann og glass. Når vannet fordamper, sørger tensidene for at ingenting blir igjen på servise og glass.

 Glass og sølvtøy tørker ofte ikke raskt nok, på grunn av at temperaturen synker raskt etter at vasken er ferdig. Glansemiddelet sprer dråpene som legger seg på oppvasken. På den måten sørger den for at oppvasken tørker raskt, og fjerner fett og streker med vann.

 I tillegg til å skape et glinsende resultat, sørger glansemiddelet for at oppvaskmaskinen virkelig sparer deg for tid. Dette fører til at det ikke blir nødvendig å vaske noe for hånd etter at oppvasken er ferdig, og gir deg én ting mindre å tenke på.

Nå kan du se kraften i glansemiddel! Slik sparer du vann og ikke minst; tid.