Hvor kommer den skitne oppvasken din fra?

5

Tallerkener har vært i bruk til matservering i hundrevis – om ikke tusenvis - av år.  De fleste husholdninger bruker tallerkener minst tre ganger daglig: til frokost, lunsj, middag, men også til kveldsmat. Tallerkenen er en av de mest velkjente bruksgjenstandene i verden, men også en konstant påminnelse om at det alltid er noe å vaske opp.

En ren tallerken

Tallerkener kommer i alle størrelser, former og materialer. Utvalget av størrelser er bredt: alt fra mindre brød- og smørtallerkener, til store fat for større serveringer. Dette inkluderer også lunsjtallerkener, middagstallerkener og mer dekorative dekketallerkener. Når det gjelder materialer er utvalget også stort. De mest vanlige materialene er keramikk, som porselen, benporselen og steintøy, men også plastikk, metall, og i noen tilfeller glass.

En vanlig dag for en tallerken

Selv om matvaner kan variere veldig fra land til land, fra by til by, og fra menneske til menneske, spiser de fleste tre måltider om dagen og noen ganger også mellommåltider eller kveldssnacks. Alle måltidene man får i seg i løpet av en dag kan etterlate seg mye som må vaskes: fra brødsmuler til honning, fra syltetøy til poteter. Hvis hvert medlem av husstanden i snitt bruker fire tallerkener om dagen, sier det seg selv at det blir mye å vaske opp. Heldigvis kan Finish oppvaskmaskintabletter hjelpe deg med å takle all den skitne oppvasken. Du kan trygt overlate jobben til Finish og oppvaskmaskinen din.

Tallerkener stabler seg

Tallerkenene kan ikke gjøre så mye galt når de står trygt oppbevart i et mørkt skap. Men når de settes ut i forbindelse med måltider eller selskaper, eller hvis du bare skal ha en rask matbit før du legger deg om kvelden, kan de fort stable seg i høyden på kjøkkenbenken. Dette kan også skje på kontoret hvis du har et frokostmøte, eller på en fest hvor det serveres mat og snacks.

Å holde tallerkenene dine rene

Alt tallerkenene dine trenger er en vask med Finish oppvaskmiddel. Med vårt beste oppvaskmiddel, Finish Shine and Protect, vil tallerkenene dine bli skinnende rene. Men når du skal plassere oppvask i oppvaskmaskinen din, husk på å først plassere de største tingene bakerst. Deretter setter du de mindre tallerkenene foran i maskinen. Dette vil være til hjelp både når du skal plassere og ta ut oppvasken, i tillegg til at det hjelper oppvaskmaskinene din med en bedre rengjøring.

Hver oppvask. Hver gang.