Livets mange tallerkener

5

Mat og drikke har alltid vært en viktig del av kulturen, og har gjennom historien gitt folk en følelse av samhold og identitet. Mat og drikke er helt sentralt verden over for sosiale sammenkomster og tilstelninger. Mellom ulike kulturer er det stor variasjon av ingredienser, tilberedningsmetoder, oppbevaringsmetoder, mattyper og måltider, men én ting har de alle til felles: nemlig bruk av tallerkener.

Vi bruker tallerkener hver dag, og de er på mange måter en klippe i livet. Ulike anledninger krever ulike typer tallerkener. Her hos Finish har vi utviklet vår mest kraftige oppvaskmaskintablett noensinne, hvilket betyr at tallerkenen dine vil komme ut av oppvaskmaskinen rene og skinnende etter hver eneste vask - klare for neste velsmakende måltid.

Her er noen merkedager i livet hvor du mest sannsynlig vil ha behov for mange tallerkener:

Livets viktige merkedager

Det er ikke bare i julen man har behov for tallerkener. Livet er fylt av viktige merkedager hvor du også vil trenge tallerkener.

Dagens ungdom vokser opp med teknologi og sosiale medier som gjør at de ofte sammenligner seg selv og sine eiendeler med jevnaldrende. Dette gjelder også ting til hjemmet. Før i tiden fikk man gjerne tallerkener i gave i forbindelse med markering av viktige dager i livet. Dette ikke så vanlig lenger. I dag kan man få tak i såpass billige tallerkener at flere unge folk har råd til det. Man har også råd til å kjøpe flere tallerkener, og tallerkenene kan lettere erstattes når man trenger nye.

Gjennom ett år vil det være flere store anledninger hvor man trenger mange tallerkener. Enten man skal feire at man har blitt ett år eldre eller arrangere nyttårsfest, kommer det til å være mange folk som skal være med på festen – både venner og familie.

Bryllupsgaver

Tidligere generasjoner fikk gjerne tallerkener i gave ved viktige dager i livet, men i dag oppnår man ulike stadier i livet på forskjellige tidspunkt enn før. Det er for eksempel færre som har middagsservise på ønskelisten til bryllupet enn det var før. Dette er fordi flere og flere par har bodd sammen en stund før de gifter seg, og derfor allerede har alt de trenger for å starte sitt gifte liv sammen, inkludert servise.

Bursdager

Enten du feirer bursdag for deg selv eller et familiemedlem er det fantastisk når dine nærmeste samles for å feire. Du kommer til å trenge mange tallerkener for å servere alle venner og familie som potensielt dukker opp, men ikke bekymre deg for å måtte vaske opp alt for hånd når festen er ferdig. Takket være Finish, som gjør jobben for deg, kan du fokusere på å feire og kose deg i stedet.

Fat

Når du skal servere en stor gruppe med mennesker, kan et serveringsfat være nyttig – enten det brukes til å servere kanapeer og snacks gjennom kvelden, eller om du skal la gjestene forsyne seg selv med mat på en større middagsfest. Riktignok bruker man serveringsfat nokså sjeldent i dag, men når de først brukes må de se perfekte ut. Takket være Finish Quantum vil de se så gode som nye ut, og være skinnende rene etter hver eneste vask.

Her hos Finish vet vi at det gjennom livet kommer til å være flere anledninger hvor du har bruk for mange tallerkener, som betyr at du også må ha tid til å vaske opp alt. Uansett anledning og hvor mange tallerkener du måtte trenge, hjelper Finish Quantum deg med å få rene og skinnende tallerkener etter hver vask. I tillegg får glassene, bestikket og serviset den beste rengjøring som trengs, og resultatet blir skinnende! Uansett hvor mange mennesker som blir med på feiringen av den spesielle anledningen, kan du alltid stole på at Finish tar seg av alt det harde arbeidet. Dermed kan du heller fokusere på å nyte, i stedet for å måtte bekymre deg for hvordan du skal rengjøre tallerkenene og hvor mye oppvask du må ta på slutten av kvelden.