Den forsømte oppvaskmaskinen

5

I gjennomsnitt vasker oppvaskmaskinen din 8 000 møkkete gjenstander i løpet av ett år. Dette vil medføre at store mengder slam, fett og kalk går gjennom maskinen din årlig.

I det moderne hjem er det ikke uvanlig at vaskeapparatene ofte glemmes når det kommer til vedlikehold og renhold. Først når oppvaskmaskinen slutter å fungere innser man at noe må gjøres. Det er en vanlig misoppfatning at en maskin som er laget for å gjøre rent på magisk vis også rengjør seg selv, men dette kunne ikke vært lengre fra sannheten.

Problemer som kan oppstå fordi man ikke bruker Maskinrens

Det går helt fint å overlate alle de tunge, men nødvendige arbeidsoppgavene som for eksempel oppvask til oppvaskmaskinen din, men det er viktig å ta vare på maskinen din. Ikke ta oppvaskmaskinen din for gitt!

Det finnes noen indikasjoner på at oppvaskmaskinen din har behov for en rengjøring. Dette inkluderer:

  • Sjenerende lukt

Ved regelmessig bruk av oppvaskmaskinen din kan det over tid bygge seg opp et belegg av fett og skitt i deler av maskinen. Ofte vil dette være på steder som er vanskelige å se, og belegget kan føre til sjenerende lukt fra maskinen din.

  • Oppvask som ikke blir ren

Over tid kan fett og matrester bygge seg opp i deler av maskinen som du ikke kan se - men selv om du ikke ser det, betyr det ikke at det ikke er der. Disse beleggene kan redusere vanngjennomstrømningen i maskinen din, slik at maskinen ikke får rengjort skikkelig. Med andre ord er resultatet av en møkkete oppvaskmaskin en møkkete oppvask.

Løsningen? Finish Maskinrens

Finish Maskinrens fungerer på alle typer oppvaskmaskiner, så uansett størrelse eller merke vil oppvasken din garantert være renere i tillegg til å lukte friskere. Alt takket være fem viktige egenskaper ved Finish Maskinrens:

  • Rengjør gjemte deler
  • Nøytraliserer lukt
  • Får bort fett
  • Fjerner kalkbelegg
  • Hjelper med å vedlikeholde maskinen

 

Hvordan brukes den?

Å rengjøre oppvaskmaskinen din er ikke så tidkrevende som du kanskje tror. Etter å ha fjernet eventuelle matrester fra filteret, behøver du ikke å gå ned på alle fire og skrubbe i vei. En skinnende rengjøring er enkel å oppnå takket være Finish Maskinrens:

Steg 1: Fjern klistremerket øverst på beholderen, men la hetten være på.

Steg 2: Plasser beholderen forsiktig opp-ned i den nederste hyllen av oppvaskmaskinen (der du vanligvis setter tallerkenene).

Steg 3: Kjør i gang et vaskeprogram som holder en temperatur på minimum 65°C.

 

Husk: Bruk bare Finish Maskinrens når oppvaskmaskinen din er tom, og tilsett ikke oppvaskmiddel.

Det er anbefalt at du bruker Finish Maskinrens én gang i måneden. Da er du forsikret om at maskinen din kjører optimal effektivitet, samt at den hjelper deg med problemene som potensielt kan hindre rengjøring av oppvasken din.