Min oppvaskmaskin er lastet med..

5

Siden oppvaskmaskinen ble funnet opp på 1900-tallet, har den spart folk over hele kloden for tid og krefter. Til tross for dette, har mange mennesker fortsatt ikke troen på oppvaskmaskinen, og tilbringer ofte tid på å både fylle oppvaskmaskinen og vaske enkelte ting for hånd.

For å hjelpe deg med å spare tid, har vi satt sammen denne listen over fem ting som er nyttig å huske på neste gang du tar deg i å gripe etter oppvaskhanskene:

Oppvaskmaskinen kan rengjøre gryter grundig

Noen mennesker har et falskt inntrykk av at en oppvaskmaskin ikke vil være i stand til å rengjøre gryter og panner grundig nok på grunn av deres form og størrelse. Selv om det kreves at man vasker på et lengre program, er ikke det noe problem når du bruker Finish.

Oppvaskmaskinen kan fjerne fastbrent mat

Det er en vanlig misforståelse at oppvaskmaskiner ikke kan håndtere fastbrent mat, og folk føler ofte behov for å skylle kjøkkenredskapene før de settes i oppvaskmaskinen. Finish inneholder kraftige flekkfjerningsenzymer som minsker behovet for forvask, selv på fastbrente flekker forårsaket av lasagne og gryteretter.

Oppvaskmaskinen kan håndtere skjøre krystallglass

Du bør alltid være forsiktig når du fyller en oppvaskmaskin med glass. Sørg for at de har nok plass slik at de ikke slår i hverandre. Så lenge du tar denne forholdsregelen, bør det være greit å kjøre glassene på krystallprogram i oppvaskmaskinen. Glassprodusenten Dartington Crystal anbefaler Finish for sine glass. Finish er med andre ord tøft nok til å takle de mest utfordrende flekkene, og mildt nok til å sørge for at finvasken blir tatt vare på.

En oppvaskmaskin har plass til glass med stett

Mange er ikke klar over er at øverste hylle i de fleste oppvaskmaskiner kan senkes for å gjøre plass for høyere glass og glass med stett. På denne måten kan noen glass plasseres på øverste hylle hvor det er god plass, og sørge for at de får en perfekt rengjøring.

Forebygg matte glass med Finish oppvaskmiddel

Matte glass har brukt å være årsaken til at mange mennesker skyr oppvaskmaskiner. Matthet dannes når de små molekylene i glasset blir utsatt for høye temperaturer og andre vaskemidler, slik at de ikke skinner som de skal. Det er fort gjort at dette skjer, så det er viktig å bruke de beste vaskemidlene for å holde glassene blanke. Finish har utviklet en ny formel i sin Shine and Protect-serie, som aktiveres under vaskesyklusen, og hjelper med å beskytte glassene dine for å sikre at de forblir så blanke som de burde være.

Dette er de viktigste tingene å huske på når oppvaskmaskinen skal gjøre arbeidet for deg, og ikke omvendt. Alt du trenger å gjøre er å sette den på, og da har du friheten til å fortsette videre med de tingene som er viktige i livet!