Fortsätt till huvudinnehåll
Pots and pans in the dishwasher

Hvilke gryter og panner kan gå i oppvaskmaskinen

Les videre for å få våre beste tips om hvordan du får mest mulig ut av oppvaskmaskinen (med litt hjelp fra Finish® oppvaskmidler!) når du rengjør kjøkkenutstyr laget av rustfritt stål.

Slik rengjør du gryter og panner av rustfritt stål i oppvaskmaskinen

Selv om rustfritt stål er et av de sikreste materialene å putte i oppvaskmaskinen, er det likevel noen tips du bør huske på for å unngå å ødelegge favorittgrytene dine:3 

  1. Husk å fjerne alle faste rester fra de skitne grytene og pannene på forhånd, for å unngå at matrester tetter maskinen. 
  2. Sjekk om kjøkkenutstyret er merket med «tåler oppvaskmaskin». Rustfritt stål tåler kanskje oppvaskmaskin, mens andre stoffer (som aluminium) ikke tåler det.  
  3. Tenk over hvordan du stabler oppvaskmaskinen – skitne gryter og panner bør enten settes på siden eller med den skitne siden ned på det nederste stativet. 
  4. Tilsett oppvaskmiddel som Finish® Power All In 1™ Tabs Fresh Scent og sett maskinen på en spesifikk gryte- og pannesyklus (hvis mulig). Hvis oppvaskmaskinen din ikke har en slik innstilling så velger du den lengste syklusen for å fjerne de fastbrente flekkene.  

Hvis du vil vite mer om oppvaskmidlene i vårt sortiment og finne det som passer best for deg, så kan du ta en titt på produktguiden vår – Oppvaskmidler: Produkthjelp