Dagen derpå

5

Vi vet vel alle hvordan det er å våkne opp dagen etter en fest hjemme. Lukten av halvtomme glass, matrester og kanskje det verste av alt: tanken på rydding og oppvask.  Avhengig av hvilken type fest du har hatt vil det være ulike utfordringer, men med de riktige verktøyene vil rengjøringen gå som smurt.

Kaffeslabberas

Enten om du har hatt et kaffeslabberas hjemme eller avsluttet et hyggelig selskap med kaffe og te, er det et kjent problem at det er vanskelig å fjerne kaffe- og teflekker som har fått tid til å størkne. Finish hjelper til å bryte ned partiklene som forårsaker disse flekkene, og bidrar til at kopper og krus blir skinnende rene.

Middagsselskap

Alt som skal til er at en samtale går lengre enn forventet og du går glipp av det gylne vinduet hvor maten går fra nesten ferdig til brent. Fastbrent mat kan være et mareritt, men med det beste oppvaskmiddelet, Finish All in 1, er ikke det noe å bekymre seg for. Finish inneholder en spesiell Powerball som bryter ned og fjerner selv de tøffeste flekkene.

Cocktailparty

Det er selvfølgelig naturlig å snakke om drinkglass når det kommer til cocktailfester. Det å vaske glassene i oppvaskmaskinen byr ofte på bekymringer, spesielt når det kommer til dyre glass. Finish er vårt praktiske oppvaskmiddel for glass, så alt du trenger å gjøre er å sørge for at glassene ikke står for tett i oppvaskmaskinen slik at de risikerer å slå i hverandre. Bruk Finish Quantum Max Shine og Protect, som renser og beskytter glassene for matthet, slik at de holder seg blanke lenger.

Hvis du følger disse rådene er det ikke lenger grunn til å grue seg til oppvasken, og du kan nyte dagen derpå takket være Finish.