Oppvask for hånd

5

Det er et ork å ta oppvasken for hånd. Ikke bare koster det mer enn å bruke en oppvaskmaskin, men det kan også være en skitten, tungvint og noen ganger risikabel jobb! I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva du bør tenke på når du vasker for hånd.

1 Tørre hender

Det er ikke bare tungvint å ta oppvasken for hånd, det går også hardt utover hendene dine. Omfattende vasking kan tørke ut hendene eller gjøre dem hovne og røde etter mye skrubbing. Det er langt enklere å bruke en oppvaskmaskin og Finish vaskemiddel for å få mest mulig ut av oppvasken med minst mulig arbeid.

2 Tapt tid

En av de største fordelene med en oppvaskmaskin er at den sparer deg for masse tid når det kommer til oppvasken. Spis ferdig middagen din, sett tallerkner og bestikk inn i oppvaskmaskinen og lukk døren. Når oppvaskmaskinen er fylt, er det på tide å slå den på, la den gå over natten, slik at den kan tømmes neste dag. Det er ikke tilfellet når du vasker for hånd og må bruke tid på hver eneste lille ting.

3 Bestikk

Når det gjelder bestikk er det en stor forskjell mellom en oppvaskmaskin og det å vaske for hånd. Du kan få fjernet det meste av flekker ved å fylle vasken med varmt vann og såpe, og gni løs med en svamp på hver gaffel og kniv, men å få alt skinnende rent kan være en stor utfordring. Ved bruk av oppvaskmaskinen kan du sette alt bestikket inn og du sparer både tid og krefter.

4 Skarpe kniver

Hvis du er opptatt av å holde knivene skarpe så kan det være en god idé å vaske dem for hånd. Men dersom du er uheldig kan du risikere å kutte deg, spesielt på nylig kvessede kniver. Hvis du ønsker å unngå dette problemet har moderne oppvaskmaskiner nå egne kurver som sørger for å holde knivene fra hverandre under vask. Ved å plassere knivene med knivbladet ned reduserer du sjansen for å kutte deg.

Du kan spare tid, krefter, og ta vare på hendene dine ved å sette alt inn i oppvaskmaskinen, og la Finish ta hånd om oppvasken for deg.