Bruk av glass en vanlig dag

4

Tenk på alle gangene du bruker glass i løpet av en helt vanlig dag - enten om det er i forbindelse med måltider som frokost, lunsj eller middag, eller om du har et glass stående på bordet mens du jobber. I tillegg finnes det en rekke andre anledninger der du har bruk for glass. La oss ta en nærmere titt på den daglige bruken av glass, og på glassbeskyttelse.

Morgenen

Mange har et glass stående på nattbordet, og tar seg gjerne en slurk når de våkner om morgenen. Når man har kommet seg opp av sengen, bærer det kanskje inn på kjøkkenet for å vispe et egg, og da vil man også få bruk for et glass. Eller kanskje lager du deg en smoothie? Da trenger du jo også et glass. I tillegg tar du deg gjerne et glass med appelsinjuice. Vips, så er du allerede i gang med å fylle opp oppvaskmaskinen - før du engang har gått ut av døren!

Dagen

Mange starter det daglige koffeininntaket med å kjøpe en «take away» kaffe på vei til jobb. Men fortsatt er det mange som foretrekker den mer tradisjonelle kannen med kaffe eller te på kontoret. Det kan fort bli mange kopper i løpet av en dag, og det tar ikke lang tid før det stabler seg opp med både kopper og glass. I tillegg er det anbefalt at man skal få i seg opptil 2 liter med væske i løpet av en dag - noe som vil tilsvare 10 vanlige kjøkkenglass. På en vanlig kontorpult vil dette ta mye plass. Du vil også kanskje trenge noen ekstra glass til å vanne kontorplanten, eller til å sette penner i.

Kvelden

Glass kan være til nytte i flere sammenhenger, og noen av dem har du kanskje ikke tenkt på før. For eksempel at glass kan være nyttige til baking: du kan bruke et glass til å kjevle ut deigen, eller du kan fylle glasset med sjokolademousse. Og liker du å sitte lenge oppe på kveldene og kose deg kan du bruke et glass til å ha peanøtter i. 

Glass kan altså brukes til så mangt, og derfor er det ekstra viktig å tenke på glassbeskyttelse. Dette gjelder spesielt hvis du ønsker å beholde dem skinnende. Ved hver eneste oppvask kan glassene dine bli tåkete, men Finish Shine and Protect kan hjelpe deg med å holde glassene dine skinnende lenger.