Hvordan få det beste ut av oppvaskmaskinen din

5

For at oppvasken din skal bli ren og skinnende er det essensielt å vite hvordan du skal få det beste resultatet ut av oppvaskmaskinen din. Finish har kunnskap om dette og kan hjelpe deg! Alt som trengs er litt pleie og omsorg, og noen gode oppvaskprodukter.

Forberedelser

Før du setter oppvasken inn i oppvaskmaskinen din er det viktig å skrape bort alt av matrester. Det skal rett i søpla! Tallerkenene settes i nederste hylle i maskinen. Husk å starte bakerst med de større tallerkenene. De mindre tallerkenene skal forrest. Så enkelt kan det gjøres! Når dette er gjort, velger du det vaskeprogrammet du mener er best. Stekeplater og gryter trenger et program med høyere temperatur, mens skjøre og delikate glass må ha lavere temperatur. Men det kan uansett være lurt å høre med produsenten av oppvaskmaskinen for veiledning om hvilke vaskeprogram du skal velge for akkurat den typen maskin du har. Når du har valgt program, legger du i en oppvaskmaskintablett, og lukker deretter døren til oppvaskmaskinen.

Vasking

Denne delen står oppvaskmaskinen for - la den gjøre sin greie! Maskinen tar seg av det harde arbeidet for deg. Dette er faktisk en fin anledning til å tørke støv av og vaske skap, skuffer og bord. Når oppvaskmaskinen er ferdig og du setter glass, tallerkener og bestikk på plass igjen vil alt holde seg rent lenger.

Etterbehandling

Så fort du har tømt oppvaskmaskinen din og satt alt der det skal være, tror du kanskje at jobben er gjort. I de fleste tilfeller er den nok det, men ikke glem å vaske oppvaskmaskinen din med Finish maskinrens hver måned. Finish maskinrens hjelper deg med å rengjøre de mer bortgjemte delene av oppvaskmaskinen, og du får i tillegg tatt bort fett og kalk som har satt seg i maskinen.

Ro i sjelen

Du kan trygt fylle oppvaskmaskinen og sette den på – vel vitende om at oppvasken kommer ut igjen både skinnende og ren. Du trenger ikke å måtte bruke tid og krefter på å vaske for hånd. Oppvask er enkelt – alt du trenger å gjøre er å legge i en Finish oppvaskmaskintablett, trykke på en knapp og lukke igjen døren til oppvaskmaskinen. Nå kan du gå ut og kose deg!

Elsk oppvaskmaskinen din. Gi den Finish.