Oppvask. Oppvask. Oppvask.

5

Oppvask er en konstant del av livet. Der hvor du ser frokost, ser Finish oppvask. Og lunsj? Oppvask. Middag? Oppvask. Dette er nok de mest opplagte situasjonene hvor du må forholde deg til oppvask. Men hva med festene? Oppvask der også. På jobb? Oppvask. Lek? Oppvask.

Oppvasken samler seg opp fra sekundet du våkner til det øyeblikket du sovner. Stabelen med oppvask i kummen blir enda litt høyere for hver kopp med te du drikker, for hvert smørbrød du lager, for hvert kakestykke du skjærer og for hver brødskive du smører.

Veldig mye av det vi gjør i hjemmet resulterer i oppvask, og det er lett å føle at man er fanget i en endeløs sirkel av oppvask. Men det er ingen grunn til å bekymre seg. Alt du trenger er Finish.

Oppvask. Oppvask. Oppvask.

Vi vet alle at oppvask er noe vi ikke slipper unna. Men oppvask behøver slett ikke være et ork! Finish er besatt av oppvask, og vi gjør rengjøring av oppvasken til en enkel jobb. Finish er til for å ta hånd om cocktail-festene, grillfestene, søndagssteiken og alt annet som livet kan tilby. Ved å bruke våre oppvaskmaskintabletter kan du forsikre deg om at jobben blir gjort skikkelig. 

Uansett om det er en stor eller liten anledning kan du slappe av og være vel vitende om at alt du trenger å gjøre er å gi oppvaskmaskinen din Finish. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for oppvasken.

Hver oppvask. Hver gang.