Oppvaskmaskinens fortelling

5

Du har installert oppvaskmaskinen din og den første runden med gryter, stekepanner og glass er klar til å settes i gang. Du bør være takknemlig for at oppvaskmaskinen din - som en av de mest hardtarbeidende apparatene på kjøkkenet ditt - er her for å fortsette der du slapp med oppvaskforpliktelsene!

Hver vaskesyklus innebærer en kamp mot fett og skitt. Oppvaskmaskinen må håndtere mat som har størknet og satt seg fast i gryter og panner, i tillegg til oljete skåler og tallerkener, samt glass som er dekket i klissete sukkerrester. Oppvaskmaskinen din vasker og skrubber for deg, og sørger for at alt kjøkkenutstyret ditt blir skinnende rent og tørt - som om noe aldri hadde skjedd med dem.

… og du trenger så vidt å løfte en finger.

Ettersom tiden går, øker tilliten din til oppvaskmaskinen. I stedet for å bare fylle den med de vanlige tingene som skåler, tallerkener og bestikk, tør du nå å sette inn nesten alt du har av kjøkkenutstyr - selv de mest skjøre glassene dine som du bare bruker ved helt spesielle anledninger. Men husk å forsikre deg om at det du skal vaske faktisk kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Du bør regelmessig bruke Finish Glansemiddel som forhindrer at vann eller rester av mat og oppvaskmiddel blir sittende – og gir deg et tørt og skinnende servise.

Som med alt annet, er det helt avgjørende at du bruker de riktige produktene hvis du vil at apparatet skal levere optimale resultater. Finish har et bredt utvalg av produkter som har blitt spesielt utviklet for å vaske og beskytte alt av kjøkkenutstyret ditt, og som er testet og anbefalt av ledende oppvaskmaskinprodusenter.

Så enten du bruker oppvaskmaskinen din til å kvitte deg med svidd lasagne i den ildfaste formen, eller for å få skinnende rene glass uten den tåkete effekten, eller for å få bort hvite flekker fra bestikket ditt, må du velge det Finish-produktet som passer best for deg.

Du trenger ikke lenger å bekymre deg for uklare, tåkete glass og ødelagt middagsservise!

Den ene tingen som folk ofte glemmer er at man faktisk må vaske oppvaskmaskinen nå og da. Selv om du bruker de beste produktene trenger maskinen din litt oppmerksomhet fra tid til annen. Du må for eksempel fjerne og rengjøre filteret. I tillegg gjør du lurt i å bruke Finish Maskinrens som hjelper med å forebygge kalkbelegg og oppsamling av fett. Dette rensemiddelet vil også sørge for at spylearmene ikke tettes igjen med matrester og skitt.

Det er altså ikke så mye som skal til for å holde oppvaskmaskinen din i best mulig stand. Og den blir så god som ny! Hvem kan vel si nei til det? Dette er en mye enklere løsning enn å la oppvaskmaskinen takle problemene selv. I verste fall kan det ende med at du må ta oppvasken - for hånd!